"ritje met Beauty en Snow"

"super snelle skelters"

Bij ons heerst er geen stilte, maar gezelligheid!

Het centrum van de camping is ingericht als speelparadijs. De caravans en tenten staan hier omheen opgesteld, dus alle mogelijkheid om toezicht te houden en toch lekker in de zon te zitten. Op deze grote speelplaats hebben wij klimrekken, trampolines, schommels, een glijbaan, zandberg en nog veel meer mogelijkheden tot speelplezier voor uw kinderen. Alsof dit nog niet genoeg is, ligt om al dit speelplezier een super snelle skelterbaan. Skelters, fietsen, loopauto’s en meer op wielen zijn gratis te leen op de camping.

Op de camping worden vaak ‘s middags of ‘s avonds vroeg spelletjes georganiseerd, bij warm weer wordt er natuurlijk aan de nodige verkoeling gedacht. Buikschuifbanen en watergevechten zijn dan ook geen vreemde verschijnselen op Hoeve Heikant.

Later op de dag kunnen de kinderen meestal helpen eieren rapen; een rondje over de camping op de rug van Johnny de pony, en is het ritje in het wagentje met Puk en Witte een hele belevenis.

Er is een berg zand om gezellig mee te spelen welke is voorzien van een waterpomp (zelf pompen) om lekker te kunnen kliederen met water en zand.

"twijfel niet en schuif gezellig aan"

Als klap op de vuurpijl wordt ‘s avonds het kampvuur aangestoken. Hier worden vaak samen broodjes, marsmallows of pannenkoeken gebakken om lekker van te smullen.

Na zo’n dag Hoeve Heikant plezier, wanneer de kinderen een voor een slapen gaan, wordt er tijd en plaats gemaakt voor ouderwetse gezelligheid. Onder het genot van uw eigen drankje en de rond dansende troelie woelie’s bij het kampvuur, kunt ook u heerlijk van uw vakantie genieten. Indien andere gasten bij de beheerder aangeven dat ze last hebben van het rumoer zal dit – zeker na 23 uur- wel ter harte genomen worden en zal de beheerder wel tot stilte manen en eventueel het vuur doven. Op die manier heeft iedereen toch zijn plezier!

Wij zijn open, reserveer nu je favoriete kampeerplaats!

Sanitairgebouw

Let op! Bij reservering Hemelvaart minimaal 4 nachten, Pinksteren minimaal 3 nachten (dit ligt zo ook vast in het reserveringssysteem).

Vroeger inchecken dan 15:00u?
U komt graag wat vroeger dan kunt in overleg ook eerder inchecken (vanaf 11:00u i.p.v. 15:00u) tegen een meerprijs van € 7,50.

Na uitchecken nog iets langer op de camping vertoeven?
U heeft op de dag van vertrek op tijd (voor 11:00u) uw kampeerplaats geheel vrij gemaakt en uitgecheckt maar u wil graag wat langer op de camping vertoeven, dan kunt u voor € 12,50 de rest van de dag gewoon blijven. 

Tarieven camping 2021:

Per nacht

 • Kampeerplaats voor caravan, camper, tent of vouwwagen basis tarief 17,00

  Incl. 1 of 2 volwassenen, electra en 1 auto**

 • Kampeerplaats voor caravan, camper, tent of vouwwagen Hemelvaart/Pinksteren 19,00

  Incl. 1 of 2 volwassenen, electra en 1 auto**

 • 1e Extra gast* 6,00
 • 2e Extra gast* 6,00
 • 3e Extra gast* 5,00
 • Vanaf 4e extra gast p.p.p.n.* 4,00
 • Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,60

* Maximaal 8 gasten waarvan 3 volwassenen.
** Combinatie van basisprijs 1 volwassenen en 1 kind is een meerprijs van € 6,00 welke niet in het reserveringssysteem is meegerekend. Hiervan ontvangt u een naheffing. U dient wel gewoon als 2 gasten te reserveren.

Extra personen: 
Een baby beschouwen wij ook als een kind en daarvoor wordt ook een gast tarief berekend. Voor baby’s hebben we babybadjes, een commode en een aankleedkussen ter beschikking. Bovendien zijn er babyschommels en baby’s dragen gewoonlijk wegwerpluiers die in de rolcontainers worden gedeponeerd. Ook telt een baby mee als extra persoon bij de verblijven “logies” (safaritenten en andere accommodaties).

Kampeerplaatsen:
Alle plaatsen zijn 10 x 10 meter met nog de mogelijkheid aan de voorzijde wat uit te bouwen.

Alle prijzen zijn in Euro en excl. toeristenbelasting.

Hoe staat de zon?
Als je aan de zijde van plek 5, 6, 7 enz. staat dan komt de zon op aan je achterzijde en staat de zon de hele middag aan de voorzijde van je kampeerunit. Op 8, 9, 10 enz is dat andersom (zie plattegrond).

Overige tarieven:

Let op! Reserveringen met Hemelvaart en Pinksteren zijn niet mogelijk per dag maar enkel vastgesteld periode (Hemelvaart vanaf woensdag t/m zondag, Pinksteren vanaf vrijdag t/m maandag). Deze periodes zijn in het reserveringssysteem zo afgeschermd.

Reservering van de campingplaats dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL of binnen 24 uur overmaken per bank/giro (anders vervalt de reservering). Overige kosten kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van onze camping staan vermeld op de reserveringspagina.

Wij hebben geen seizoensplaatsen.

Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top