"ritje met Beauty en Snow"

"super snelle skelters"

Bij ons heerst er geen stilte, maar gezelligheid! => Wij doelen op kinderen die enige reuring kunnen veroorzaken.

Het centrum van de camping is ingericht als speelparadijs. De caravans en tenten staan hier omheen opgesteld, dus alle mogelijkheid om toezicht te houden en toch lekker in de zon te zitten. Op deze grote speelplaats hebben wij klimrekken, trampolines, schommels, een glijbaan, zandberg en nog veel meer mogelijkheden tot speelplezier voor uw kinderen. Alsof dit nog niet genoeg is, ligt om al dit speelplezier een super snelle skelterbaan. Skelters, fietsen, loopauto’s en meer op wielen zijn gratis te leen op de camping.

"veel speelplezier"

Op de camping worden vaak ‘s middags of ‘s avonds vroeg spelletjes georganiseerd, bij warm weer wordt er natuurlijk aan de nodige verkoeling gedacht. Buikschuifbanen en watergevechten zijn dan ook geen vreemde verschijnselen op Hoeve Heikant.

Later op de dag kunnen de kinderen meestal helpen eieren rapen; een rondje over de camping op de rug van Johnny de pony, en is het ritje in het wagentje met Puk en Snow een hele belevenis.

Er is een berg zand om gezellig mee te spelen welke is voorzien van een waterpomp (zelf pompen) om lekker te kunnen kliederen met water en zand.

"twijfel niet en schuif gezellig aan"

Als klap op de vuurpijl wordt ‘s avonds het kampvuur aangestoken. Hier worden vaak samen broodjes, marsmallows of pannenkoeken gebakken om lekker van te smullen.

Na zo’n dag Hoeve Heikant plezier, wanneer de kinderen een voor een slapen gaan, wordt er tijd en plaats gemaakt voor ouderwetse gezelligheid. Onder het genot van uw eigen drankje en de rond dansende troelie woelie’s bij het kampvuur, kunt ook u heerlijk van uw vakantie genieten. Onze huisregels zijn absoluut, vanaf 21 uur mag de trampoline niet meer gebruikt worden (ivm. geluid). Partytenten, biertender of biertap zijn niet toegestaan op Hoeve Heikant. Muziek draaien is niet toegestaan en zijn feesten, anders dan in overleg een kinderfeestje, hier niet toegestaan. Om 23 uur is er absolute stilte geboden zodat ieder kan slapen naar behoefte. Laten we het gezellig houden met zijn allen door rekening te houden met elkaar. Indien gasten zich hier niet aan onze huisregels houden zullen zij van het kampeerterrein worden verwijderd zonder terugbetaling van de betaalde kampeergelden.

Wij zijn open, reserveer nu je favoriete kampeerplaats!

Dus twijfel niet en schuif gezellig aan!

Sanitairgebouw

De toiletten zijn niet voorzien van toiletpapier. Houdt u hier rekening mee. De kinderen laten vaak rollen in de toiletten vallen en spoelen door waardoor wij regelmatig overlast ervaren met het riool.

Let op! Bij reservering Hemelvaart minimaal 4 nachten, Pinksteren minimaal 3 nachten (dit ligt zo ook vast in het reserveringssysteem).

Vroeger inchecken dan 15:00u?
U komt graag wat vroeger dan kunt in overleg ook eerder inchecken (vanaf 11:00u i.p.v. 15:00u) tegen een meerprijs van € 7,50.

Na uitchecken nog iets langer op de camping vertoeven?
U heeft op de dag van vertrek op tijd (voor 11:00u) uw kampeerplaats geheel vrij gemaakt en uitgecheckt maar u wil graag wat langer op de camping vertoeven, dan kunt u voor € 12,50 de rest van de dag gewoon blijven.

Reservering en huisregels camping

Tarieven camping 2021:

Per nacht

 • Kampeerplaats voor caravan, camper, tent of vouwwagen basis tarief 17,00

  Incl. 1 of 2 volwassenen, electra en 1 auto**

 • Kampeerplaats voor caravan, camper, tent of vouwwagen Hemelvaart/Pinksteren 19,00

  Incl. 1 of 2 volwassenen, electra en 1 auto**

 • 1e Extra gast* 6,00
 • 2e Extra gast* 6,00
 • 3e Extra gast* 5,00
 • Vanaf 4e extra gast p.p.p.n.* 4,00
 • Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,60

* Maximaal 8 gasten waarvan 3 volwassenen.
** Combinatie van basisprijs 1 volwassenen en 1 kind is een meerprijs van € 6,00 welke niet in het reserveringssysteem is meegerekend. Hiervan ontvangt u een naheffing. U dient wel gewoon als 2 gasten te reserveren.

Extra personen: 
Een baby beschouwen wij ook als een kind en daarvoor wordt ook een gast tarief berekend. Voor baby’s hebben we babybadjes, een commode en een aankleedkussen ter beschikking. Bovendien zijn er babyschommels en baby’s dragen gewoonlijk wegwerpluiers die in de rolcontainers worden gedeponeerd. Ook telt een baby mee als extra persoon bij de verblijven “logies” (safaritenten en andere accommodaties).

Kampeerplaatsen:
Alle plaatsen zijn 10 x 10 meter met nog de mogelijkheid aan de voorzijde wat uit te bouwen.
We hebben een centrale vuurstookplaats. Het is verboden zelf vuurtje te stoken in een vuurkorf bij uw tent of caravan.

Alle prijzen zijn in Euro en excl. toeristenbelasting.

Hoe staat de zon?
Als je aan de zijde van plek 5, 6, 7 enz. staat dan komt de zon op aan je achterzijde en staat de zon de hele middag aan de voorzijde van je kampeerunit. Op 8, 9, 10 enz is dat andersom (zie plattegrond).

Contant geld
Naast de bakker dienen ook ijsco’s, bezoek en huur van bbq op Hoeve Heikant contant te worden voldaan en is er in de naaste omgeving een hoge brandtoren die beklommen kan worden voor € 1,00 p.p. te betalen via een betaalautomaatje. Het is dus erg handig om wat contact (klein)geld mee te brengen bij aankomst op onze camping.

Overige tarieven:

Let op! Reserveringen met Hemelvaart en Pinksteren zijn niet mogelijk per dag maar enkel vastgesteld periode (Hemelvaart vanaf woensdag t/m zondag, Pinksteren vanaf vrijdag t/m maandag). Deze periodes zijn in het reserveringssysteem zo afgeschermd.

Reservering van de campingplaats dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL of binnen 24 uur overmaken per bank/giro (anders vervalt de reservering). Overige kosten kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van onze camping staan vermeld op de reserveringspagina.

Wij hebben geen seizoensplaatsen.

Reservering en huisregels:

Reserveringen worden door u zelf gemaakt. U klikt op de button kindercamping -> scroll naar beneden en kies de button reserveren. U vult de in- en uitcheckdata in en u ziet of die plaats nog vrij is en gereserveerd kan worden. Vul vervolgens het programma verder in en bij de opmerkingen kunt u aangeven dat u graag vroeger wilt arriveren dan 15 uur, of later vertrekken op de dag na 11 uur. Indien het mogelijk blijkt te zijn zullen we u dan een betaallinkje sturen wat u voor aankomst kunt voldoen.

U kunt een kampeerplaats kiezen en reserveren. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee. Echter, wij behouden het voorrecht de door u gekozen plaats te wijzigen naar een andere plaats.

Indien u een ouder bent en alleen met uw kind(jes) komt kamperen dan kunt u in ons systeem alleen 2 personen ingeven. Echter, het tarief voor een kindje wordt apart berekend wanneer er 1 of 2 volwassenen een plaats reserveren. Bent u dus alleen(staande) ouder of komt u alleen met uw kindje of kleinkindje, vermeldt dat dan bij de opmerkingen. U ontvangt dan nog een apart betaallinkje om de kosten voor het kind te voldoen.

Groepen (meer dan 3 units) kunnen met Hemelvaart, Pinksteren en in het hoogseizoen uitsluitend reserveren in overleg. Wanneer men zich niet als ‘groep’ maar los meldt en toch een groep blijkt te zijn zullen we passende maatregelen nemen.

Bij aankomst rijdt u op de inrit richting kampeerterrein. Bij de eerste blokhut aan uw linkerzijde (daar staat een houten koe) hangt aan de zijgevel een schoolbel. We verzoeken u daar luid te bellen zodat we op de hoogte zijn van uw aanwezigheid. Er zal dan iemand naar u toekomen om u te verwelkomen. Deze bel kunt u ook gebruiken wanneer u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

BBQ is toegestaan mits u onder de bbq tegels legt op het gras. Deze hebben wij op voorraad en daar kunt u ons naar vragen.

Hoeve Heikant is een familie-/kindercamping. Muziek draaien, feesten (anders dan in overleg een kinderfeestje), zijn hier niet toegestaan. Ook partytenten, biertender of biertap o.i.d. zijn niet toegestaan op Hoeve Heikant.

Wasmachine en droger zijn aanwezig en kunnen tegen vergoeding gebruikt worden.

Onze dorpsbakker is zo vriendelijk om-ook buiten het seizoen- elke dag tussen +/- 8.30 en 9.30 uur onze camping te bezoeken. Bij aankomst op het kampeerterrein claxonneert hij enkele malen. U kunt dan zelf aan de wagen kiezen wat u graag wilt nuttigen zonder dit vooraf te bestellen. Ook op zon- en feestdagen is hij zo vriendelijk om onze gasten hiermee te bedienen. Let op! De bakker heeft GEEN PINAUTOMAAT bij, er dient contact te worden betaald.

Indien u een logé ontvangt in uw kampeermiddel is die van harte welkom. Deze moet wél vooraf worden aangemeld bij ons. In verband met het nachtregister bij calamiteiten dienen we te kunnen overleggen hoeveel personen in een bepaalde unit aanwezig zijn.

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top