“ritje met Snow en Puk”

“super snelle skelters”

Bij ons heerst er geen stilte, maar gezelligheid! => Wij doelen op kinderen die enige reuring kunnen veroorzaken maar willen wel om 22 uur stilte.

Het centrum van de camping is ingericht als speelparadijs. De caravans en tenten staan hier omheen opgesteld, dus alle mogelijkheid om toezicht te houden en toch lekker in de zon te zitten. Op deze grote speelplaats hebben wij klimrekken, een trampoline(met net), schommels, glijbanen, een zandberg met een waterpomp (zelf pompen) om lekker te kunnen kliederen met water en zand.  Alsof dit nog niet genoeg is, ligt om al dit speelplezier een super snelle skelterbaan. Skelters, fietsen, loopauto’s en meer op wielen zijn voorradig en  gratis te gebruiken door de kinderen op de camping. Kinderen, ongeveer tot de 12 jaar, vervelen zich hier beslist niet, evenals de fans van pony’s. Vaak kamperen hier ook kinderen met een beperking omdat het fijn kleinschalig is en men van alle kampeerplaatsen goed zicht heeft op de spelende kinderen.

“veel speelplezier”

Bij erg warm weer kunt u zelf een eigen zwembadje opzetten. Wij verzoeken u wel dringend om erop toe te zien dat het ook voor de kleinste gasten veilig is en blijft zodat zij niet in een vol onbewaakt zwembad kunnen vallen. Buikschuifbanen en watergevechten zijn ook geen vreemde verschijnselen op Hoeve Heikant.

In de meivakantie, met Hemelvaart- en Pinksteren en in het hoogseizoen (vanaf 16 juli t/m 27 augustus) kunnen de kinderen meestal helpen eieren rapen; een rondje over de camping op de rug van Johnny de pony of is het ritje in het wagentje met Puk en Snow een hele belevenis. Indien het regent gaan het paardrijden en kampvuur niet door. Buiten de genoemde perioden wordt er niet met de pony’s gereden. Wel staat er vaak een pony op het veld die de kinderen kunnen knuffelen, borstelen en invlechten. Snow vindt dat prima; Puk is wat minder tolerant. De aanvangstijden van het rijden liggen tussen 18.30 uur en 19.00 uur.

“twijfel niet en schuif gezellig aan bij het bakken”

Als klap op de vuurpijl wordt ‘s avonds regelmatig het kampvuur aangestoken. Deze activiteit is alleen beschikbaar in de meivakantie, met Hemelvaart en Pinksteren en in het hoogseizoen. Hier worden vaak samen broodjes, marsmallows of popcorn gebakken om lekker van te smullen. Dat gebeurt doorgaans nadat de paardjes hun rijkunsten hebben vertoond. Als het regent gaat deze activiteit echter niet door. Het kampvuur wordt direct na het bakken met de kinderen gedoofd. Voor de ouders is het kampvuur daarna ook niet meer beschikbaar.

Onze huisregels zijn absoluut: vanaf 21 uur mag de trampoline niet meer gebruikt worden (ivm. geluid). Partytenten, biertender of biertap zijn niet toegestaan op Hoeve Heikant. Muziek draaien is (ook overdag) niet toegestaan en zijn feesten, anders dan in overleg een kinderfeestje, hier niet toegestaan. Om 22 uur is er absolute stilte geboden zodat ieder kan slapen naar behoefte. Laten we het gezellig houden met zijn allen door rekening te houden met elkaar. Indien gasten zich hier niet aan onze huisregels houden zullen zij van het kampeerterrein worden verwijderd zonder terugbetaling van de betaalde kampeergelden.

Wij zijn open in de meivakantie, de Hepiperiode en het hoogseizoen, reserveer nu je favoriete kampeerplaats!

Dus twijfel niet en schuif gezellig aan!

Sanitairgebouw
De toiletten zijn niet voorzien van toiletpapier. Houdt u hier rekening mee. De kinderen laten vaak rollen in de toiletten vallen en spoelen door waardoor wij regelmatig overlast ervaren met het riool. Indien we bij het schoonmaken toiletrollen aantreffen worden die door ons verwijderd.


Plattegrond kampeerplaatsen


Kampeerplaats reserveren

Let op! Bij reservering Hemelvaart minimaal 4 nachten, Pinksteren minimaal 3 nachten (dit ligt zo ook vast in het reserveringssysteem).

Vroeger inchecken dan 15:00u?
U komt graag wat vroeger dan kunt in overleg ook eerder inchecken (vanaf 11:00u i.p.v. 15:00u) tegen een meerprijs van € 12,50. Dat is niet mogelijk voor de safaritenten of accommodaties.

Na uitchecken nog iets langer op de camping vertoeven?
U heeft op de dag van vertrek op tijd (voor 11:00u) uw kampeerplaats geheel vrij gemaakt en uitgecheckt maar u wil graag wat langer op de camping vertoeven, dan kunt u voor € 12,50 de rest van de dag gewoon blijven. Indien men de kampeerplaats niet voor 11 uur heeft verlaten ontvangt men een betaallinkje met het bedrag van € 12,50 voor de late uitcheck. Met deze late uitcheck kunt u tot 15.00 uur op uw plaats blijven staan. Dat is niet mogelijk wanneer u een Safaritent of accommodatie heeft gereserveerd. Indien u niet tijdig van uw kampeerplaats bent vertrokken berekenen wij een nacht extra.

Reservering en huisregels camping

Tarieven camping 2022:

Per nacht

 • Kampeerplaats voor caravan, camper, tent of vouwwagen basis tarief
  18,00

  Incl. 1 of 2 volwassenen, electra en 1 auto**

 • Kampeerplaats caravan, camper, tent of vouwwagen HePi en hoogseizoen
  20,50

  Incl. 1 of 2 volwassenen, electra en 1 auto**

 • Elk kamperend kind of logé in uw kampeereenheid p.p.p.n.
  7,00
 • Toeristenbelasting p.p.p.n.
  1,60

* Maximaal 8 gasten waarvan 3 volwassenen.
** Combinatie van basisprijs 1 volwassenen en 1 kind is een meerprijs van € 7,00 welke niet in het reserveringssysteem is meegerekend. Hiervan ontvangt u een naheffing. U dient wel gewoon als 2 gasten te reserveren. In het veld ‘opmerkingen’ dient u te vermelden dat men met 1 volwassene en 1 kind komt.

Extra personen: 
Een baby beschouwen wij ook als een kind en daarvoor wordt ook een gast tarief berekend. Voor baby’s hebben we babybadjes, een commode en een aankleedkussen ter beschikking. Bovendien zijn er babyschommels en baby’s dragen gewoonlijk wegwerpluiers die in de luierzakken dienen te worden gedeponeerd. Deze worden door ons naar de speciale inleverplaats in het dorp gebracht. Ook telt een baby mee als extra persoon bij de verblijven “logies” (safaritenten en andere accommodaties).

Kampeerplaatsen:
Alle plaatsen zijn 10 x 10 meter met nog de mogelijkheid aan de voorzijde wat uit te bouwen.
We hebben een centrale vuurstookplaats die regelmatig in de avond voor de kinderen wordt aangestoken als het weer het toelaat. Het is verboden zelf vuurtje te stoken in een vuurkorf bij uw tent of caravan.

Alle prijzen zijn in Euro en excl. toeristenbelasting.

Hoe staat de zon?
Als je aan de zijde van plek 5, 6, 7 enz. staat dan komt de zon op aan je achterzijde (sta je met je rug naar het plaatsnummer komt de zon in je rugzijde op). De zon staat dan de hele middag aan de voorzijde van je kampeerunit. Op 8, 9, 10 enz is dat andersom (zie plattegrond).

Contant geld
Naast de bakker dienen ook ijsco’s, bezoek en huur van bbq op Hoeve Heikant contant te worden voldaan en is er in de naaste omgeving een hoge brandtoren die beklommen kan worden voor € 1,00 p.p. te betalen via een betaalautomaatje. Het is dus erg handig om wat contact (klein)geld mee te brengen bij aankomst op onze camping. U kunt hier niet meer pinnen.

Overige tarieven:

Let op! Reserveringen met Hemelvaart en Pinksteren zijn niet mogelijk per dag maar enkel vastgesteld periode (Hemelvaart vanaf woensdag t/m zondag, Pinksteren vanaf vrijdag t/m maandag). Deze periodes zijn in het reserveringssysteem zo afgeschermd. U heeft dus geen andere reserveringsmogelijkheid. Indien u de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren wilt blijven kamperen, of de kampeerunit leeg wilt laten staan kunt u ons even mailen. Dan passen wij de reserveringsmogelijkheid voor u aan.

Reservering van de campingplaats dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL of binnen 24 uur overmaken per bank/giro (anders vervalt de reservering). Indien men gebruik maakt van de vroege aankomst sturen we u een betaallinkje toe en dient u de kosten voor aankomst te hebben voldaan. Overige kosten kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van onze camping staan vermeld op de reserveringspagina.

Indien wij achtergebleven eigendommen van onze gasten vinden houden we die een maand na vondst voor u in bewaring. Na die tijd worden ze weggegooid. Indien u uw achtergebleven / vergeten goederen wilt ontvangen kunt u een afspraak maken om deze op te halen. Wij sturen geen goederen na.

Wij hebben geen seizoensplaatsen.

Reservering en huisregels:

Reserveringen worden door u zelf gemaakt. U klikt op de button kindercamping -> scroll naar beneden en kies de button reserveren. U vult de in- en uitcheckdata in en u ziet of die plaats nog vrij is en gereserveerd kan worden. Vul vervolgens het programma verder in en bij de opmerkingen kunt u aangeven dat u graag vroeger wilt arriveren dan 15 uur, of later vertrekken op de dag na 11 uur. Indien het mogelijk blijkt te zijn zullen we u dan een betaallinkje sturen wat u voor aankomst kunt voldoen.

U kunt een kampeerplaats kiezen en reserveren. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee. Echter, wij behouden het voorrecht de door u gekozen plaats te wijzigen naar een andere plaats.

Indien u een ouder bent en alleen met uw kind(jes) komt kamperen dan kunt u dat in ons reserveringssysteem niet ingeven. Echter, het tarief voor een kindje wordt apart berekend wanneer er 1 (of 2) volwassene(n) een plaats reserveren. Bent u dus alleen(staande) ouder of komt u alleen met uw kindje of kleinkindje, vermeldt dat dan bij de opmerkingen. U ontvangt dan nog een apart betaallinkje om de kosten voor het kind te voldoen.

Groepen (wij bedoelen meer dan 3 units inclusief de safaritenten) kunnen uitsluitend reserveren in overleg. Wanneer men zich niet als ‘groep’ maar los meldt en toch een groep blijkt te zijn zullen we passende maatregelen nemen.

Bij aankomst rijdt u op de inrit richting kampeerterrein. U dient zich te melden alvorens het kampeerterrein te betreden of te berijden. Bij de eerste blokhut aan uw linkerzijde (daarvoor staat een houten koe) hangt aan de zijgevel een schoolbel. We verzoeken u daar luid te bellen zodat we op de hoogte zijn van uw aanwezigheid. Er zal dan iemand naar u toekomen om u te verwelkomen. Deze bel kunt u ook gebruiken wanneer u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

BBQ is toegestaan mits u onder de bbq tegels legt op het gras. Deze hebben wij op voorraad en daar kunt u ons naar vragen.

Hoeve Heikant is een familie-/kindercamping. Muziek draaien, feesten (anders dan in overleg een kinderfeestje), zijn hier niet toegestaan. Ook partytenten, biertender of biertap o.i.d. zijn niet toegestaan op Hoeve Heikant. Bellenblaas is niet toegestaan op de camping; hiervan kunnen tenten en tentdoeken onder andere schade van oplopen.

Wasmachine en droger zijn aanwezig en kunnen inclusief wasmiddel tegen vergoeding gebruikt worden.

Onze dorpsbakker is zo vriendelijk om-ook buiten het seizoen- elke dag tussen +/- 8.30 en 9.30 uur onze camping te bezoeken. Bij aankomst op het kampeerterrein claxonneert hij enkele malen. U kunt dan zelf aan de wagen kiezen wat u graag wilt nuttigen zonder dit vooraf te bestellen. Ook op zon- en feestdagen is hij zo vriendelijk om onze gasten hiermee te bedienen. Let op! De bakker heeft GEEN PINAUTOMAAT bij, er dient contact te worden betaald.

Indien u een logé ontvangt in uw kampeermiddel is die van harte welkom. Deze moet wél vooraf worden aangemeld bij ons. In verband met het nachtregister bij calamiteiten dienen we te kunnen overleggen hoeveel personen in een bepaalde unit aanwezig zijn.

Een hond is wel toegestaan bij het kamperen in uw eigen unit. Deze dient wél aangelijnd te zijn op het terrein, ook wanneer er geen andere gasten aanwezig zijn. De hond dient te allen tijd buiten het terrein te worden uitgelaten.

De directie stelt zich niet aansprakelijk voor uw persoonlijke eigendommen. U kunt daarvoor mogelijk een beroep doen op uw eigen verzekering.

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top