Houd jij van pony’s? Dan ben je bij Hoeve Heikant aan het goede adres.

Al vele jaren is het mogelijk om onder begeleiding de pony’s te verzorgen, te knuffelen, onder begeleiding een rondje te rijden op de rug van Johnny de pony of op het karretje van Snow en Puk.

Daarnaast is het ook mogelijk om eigen paarden mee te nemen en de prachtige natuur te ontdekken per paard. Natuurlijk kunnen wij mee om de mooiste ruiterroutes te laten zien.

Voor specifieke vragen kan contact worden opgenomen per mail.

Graag stellen we jullie voor aan onze lieve pony’s:

Snow

Snow

Onze kleine Snow, is een shetlander van ongeveer 80cm hoog. Ze loopt voor een karretje samen met Puk. Snow vindt het ook prima om geborsteld te worden. Ze vindt alle aandacht wel leuk.

Puk

Puk

Puk is ons jongste vriendinnetje, ze is volop aan het leren en geniet van alle aandacht. Puk is een schat voor iedereen en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden! Puk staat samen met Snow voor de kar en gaat oefenen met een zadeltje op haar rug. Puk is echt een allemans vriendje.

Johnny

Johnny

En dit is Johnny de pony een lieve, maar eigenwijze Dartmore. Johnny woont al lang op Hoeve Heikant en loopt al jaren heel trouw rondjes op de camping. Johnny is een echte lieverd, maar als hij los mag rijden wil hij het liefst zo hard mogelijk rennen!

Bartje

Bartje

Bartje Is een Fjordje van ongeveer 20 jaar. Ze is een lieve merry waar door de grotere kinderen bereden kan worden. Ze kan tot 65 kg. belast worden op de rug. Ze is heel lief en vindt het prima om geborsteld en geknuffeld te worden. Ze is heel goed in het trekken van de kar en vindt het ook allemaal gezellig als ze maar aandacht krijgt!

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top