Onze camping ligt in een zeer bosrijke omgeving zoals Landgoed “De Utrecht”, waar men verschillende vennen vindt. Er liggen erg veel fiets- en wandelpaden. Er zijn in de naaste omgeving ook volop activiteiten voor jong en oud, zoals een binnen- en buitenzwembad, sauna, tennisbanen en een manege. Op enkele kilometers afstand vindt u “De Beekse Bergen” een strand en speelland, een safaripark, een skiheuvel en Nederlands grootste golfcentrum. Op korte afstand vindt u “Den Bockereijder” een zeer bekend eethuis in een oude boerderij midden in het bos.

Omgeving Hoeve Heikant
De Flaes in landgoed de Utrecht.

Onze camping ligt tegen de Belgische grens, waar men de Abdij van Postel en het Zilvermeer kan bezoeken. In de omgeving zijn veel monumenten en musea te bezoeken. Voor de kinderen is er in een dorp verderop een prachtig speelpaleis “den Hooiberg” en bovendien is daar vlakbij ook een subtropisch zwemparadijs te vinden.

Op fietsafstand bevindt zich de “Spartelvijver” hier kunnen jong en oud naar hartenlust zwemmen in een natuurbad.

Omgeving Hoeve Heikant

In de zomermaanden wordt hier in de omliggende dorpen veel georganiseerd. Zo kennen we het terrastheater in Reusel; de zomerfeesten in Bladel, verschillende zomermarkten, etc. In Tilburg is elke zomer de grootste kermis van Europa.
Ook is er elk jaar een fiets4daagse in Lage Mierde (klik hier voor de website).
Ongeveer 1 km. van het kampeerterrein is het dorp waar men terecht kan voor de verse producten, en op een afstand van 7 km bevindt zich een winkelcentrum.
De steden Tilburg en Eindhoven zijn goed en snel te bereiken voor wie een dagje naar de stad wil.

Verder te beleven in onze regio:

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top