Het vakantiehuis ‘t Brugske is een verblijf voor 6 personen.

Het verblijf heeft 2 slaapkamers, elk met 3 1-persoons bedden. In de woonkamer is een eethoek en zithoek met TV en is er een eigen keuken waar allerlei kookgerei aanwezig is (o.a. een koffiepot, waterkoker, magnetron en gasfornuis met 4 pitten). Er zijn in de woning voldoende wandcontactdozen voor de elektriciteit en is de woning voorzien van centrale verwarming. U kunt uw kostbaarheden veilig opbergen in het aanwezige kluisje. Verder is er eigen sanitair met douche, toiket en wastafel. Buiten heeft men een geheel eigen terras met tuinmeubels die grenst aan de camping. 

GRATIS internet beschikbaar.
Men kan tegen vergoeding gebruik maken van de wasmachine  en droogtrommel.

Tip: Het huren van ‘t Brugske is zeer geschikt voor ouders/ gezinnen met een gehandicapt kindje. De broertjes en zusjes kunnen naar hartenlust spelen op de camping. Op verzoek kunnen we zelfs zorg voor u regelen.

De blokhut is volledig gelijkvloers!

En ook:  De woning is voorzien van een afvoer voor rolstoeldouche of brancard douche. Ook voor volwassenen kunnen we hier zorg regelen.

De toegang (buitendeur) is breed zodat men met een rolstoel gemakkelijk naar binnen kan rijden. 

Huisregels vakantiehuis:

  • Het vakantiehuis mag in gebruik worden genomen op de dag van aankomst om 15.00 uur en dient op de dag van vertrek om 10.00 uur te zijn verlaten. Dit is een absolute voorwaarde, anders worden er kosten doorberekend (dagtarief)
  • Het vakantiehuis dient “schoon” opgeleverd te worden door de huurders; dit wil zeggen: opgeruimd, spellen netjes in de kast, geen vaat achterlaten, keukengerei in de kast, geveegd, wasgoed verzameld, vuilnis in de container en vuilnisbak leeg.
  • Indien er iets van de inboedel wordt beschadigd of stukgaat dient de huurder dit te melden aan de eigenaar en zal dit in rekening worden gebracht.
  • Het is niet toegestaan grof huisvuil achter te laten; kampeer- picknicktafels, strandstoelen, meegebrachte huisraad, oude tenten, caravans en oude auto’s etc., dienen mee retour genomen te worden.
  • Afval van zowel glas en papier en plastic, als restafval dient gescheiden te worden aangeleverd in de daarvoor bestemde ruimten.
  • Roken in het vakantiehuis is absoluut niet toegelaten.
  • Overige regels worden toegelicht bij het reserveringsformulier of in onze Algemene voorwaarden.

Tarieven vakantiehuis "'t Brugske" 2021

Reserveren

Vakantiehuis “‘t Brugske” is beschikbaar van 1-3 t/m 31-10

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer kampeerplaats
U kunt bij het bevestigen van uw reservering een eventuele voorkeur kampeerplaats. Alleen indien beschikbaar wordt deze dan voor u gereserveerd.

Vakantiehuis “‘t Brugske” is beschikbaar voor de geselecteerde data

Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top