Het vakantiehuis ‘t Brugske is een verblijf voor 6 personen.

Het verblijf heeft 2 slaapkamers, elk met 3 1-persoons bedden. In de woonkamer is een eethoek en zithoek met televisiescherm en is er een eigen keuken waar allerlei kookgerei aanwezig is (o.a. een koffiepot, waterkoker, magnetron en gasfornuis met 4 pitten). Er bevindt zich een extra koelkast, maar geen diepvries. Er zijn in de woning voldoende wandcontactdozen voor de elektriciteit en is de woning voorzien van centrale verwarming. U kunt uw kostbaarheden veilig opbergen in het aanwezige kluisje. Verder is er eigen sanitair met douche, toilet en wastafel. Buiten heeft men een geheel eigen terras met tuinmeubels die grenst aan de camping. 
De kinderen kunnen spelen en gebruik maken van de faciliteiten van de camping. De activiteiten die vermeld staan op onze kampeersite worden alleen in de meivakantie, de Hepi en hoogseizoen geboden. Het hoogseizoen is van 8 juli t/m 28 augustus 2022.

GRATIS internet beschikbaar.
Men kan tegen vergoeding gebruik maken van de wasmachine  en droogtrommel.

Tip: Het huren van ‘t Brugske is zeer geschikt voor ouders/ gezinnen met een gehandicapt kindje. De broertjes en zusjes kunnen naar hartenlust spelen op de camping. 

De vakantiewoning is volledig gelijkvloers!

De woning is voorzien van een afvoer voor rolstoeldouche of brancard douche. 

De toegang (buitendeur) is breed zodat men met een rolstoel gemakkelijk naar binnen kan rijden. 

Huisregels vakantiehuis / groepsaccommodatie:

 • Het vakantiehuis mag in gebruik worden genomen op de dag van aankomst om 15.00 uur en dient op de dag van vertrek om 10.00 uur te zijn verlaten. Dit is een absolute voorwaarde, indien men de accommodatie later dan 10.00 verlaat wordt een nacht extra berekend. Men kan niet eerder worden ontvangen in de accommodatie dan 15.00 uur. 
 • Het vakantiehuis dient “schoon” opgeleverd te worden door de huurders; dit wil zeggen: opgeruimd, spellen netjes in de kast, geen vaat achterlaten, keukengerei in de kast, geveegd, wasgoed verzameld, vuilnis in de container en vuilnisbak leeg.
 • Indien er iets van de inboedel wordt beschadigd of stukgaat dient de huurder dit te melden aan de eigenaar en zal dit in rekening worden gebracht.
 • Het is niet toegestaan grof huisvuil achter te laten; kampeer- picknicktafels, strandstoelen, meegebrachte huisraad, oude tenten, caravans en oude auto’s etc., dienen mee retour genomen te worden.
 • Afval van zowel glas en papier en plastic, als restafval dient gescheiden te worden aangeleverd in de daarvoor bestemde ruimten.
 • Roken in het vakantiehuis is absoluut niet toegestaan.
 • Overige regels worden toegelicht bij het reserveringsformulier of in onze Algemene voorwaarden. Om 22.00 uur dient het stil te zijn zodat alle andere gasten ook kunnen slapen. Ook overdag is luide muziek niet toegestaan.

Tarieven vakantiehuis "'t Brugske" 2021

Overige tarieven:

 • Huur bedlinnen p.p 8,00

  (omwisselen bij de receptie t.b.v. verschoning)

 • Huur handdoekenpakket p.p.p.w. 5,00

  1 Handdoekenpakket is: 1 badlaken/1handdoek/2 washandjes

 • Visite 3,50
 • Auto visite 2,00
 • Honden alléén in overleg (prijs per nacht) 15,00

  Indien er een hond toegestaan wordt, worden € 15,= extra per hond schoonmaakkosten in rekening gebracht.

 • Huur gezinsbarbecue 12,50

  Werkt op kolen, huur per keer op basis van zelf schoonmaken.

 • Huur barbecue geschikt voor 40 personen 40,00

  Werkt op gas, huur per keer inclusief gas en op basis van zelf schoonmaken. De kleine gezinsbarbecue kan gehuurd worden voor € 12,50 inclusief kolen en aanmaakblokjes.

– – – – –

Reservering van de accommodatie dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL. Alle kosten als beschreven in “Overige kosten” kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van deze accommodatie staan vermeld op de reserveringspagina.

Reserveren

Vakantiehuis “‘t Brugske” is beschikbaar van 1-3 t/m 31-10

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer kampeerplaats
U kunt bij het bevestigen van uw reservering een eventuele voorkeur kampeerplaats. Alleen indien beschikbaar wordt deze dan voor u gereserveerd.

Vakantiehuis “‘t Brugske” is beschikbaar voor de geselecteerde data

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top