Het vakantiehuis De Tussenbrug is een verblijf voor 6 tot 10 personen en ligt een stukje verder weg van het kampeerterrein zodat men als groep wat privacy kan genieten.

Er is een overkapping met een loungebank en een eethoek.

In het verblijf is een grote keuken, volledig ingericht met oven, 4 pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast, magnetron.

In de huiskamer is een ruime zitbank en televisie. Ruime eethoek aanwezig.

In de Tussenbrug zijn 2 slaapkamers met ieder 1 x 2persoonsbedden en 2 x 1 persoonsbedden. De derde slaapkamer is voorzien van 2 x 1 persoonsbedden (zie foto).

Huisregels vakantiehuis:

  • Het vakantiehuis mag in gebruik worden genomen op de dag van aankomst om 15.00 uur en dient op de dag van vertrek om 10.00 uur te zijn verlaten. Dit is een absolute voorwaarde, anders worden er kosten doorberekend (dagtarief)
  • Het vakantiehuis dient “schoon” opgeleverd te worden door de huurders; dit wil zeggen: opgeruimd, spellen netjes in de kast, geen vaat achterlaten, keukengerei in de kast, geveegd, wasgoed verzameld, vuilnis in de container en vuilnisbak leeg.
  • Indien er iets van de inboedel wordt beschadigd of stukgaat dient de huurder dit te melden aan de eigenaar en zal dit in rekening worden gebracht.
  • Het is niet toegestaan grof huisvuil achter te laten; kampeer- picknicktafels, strandstoelen, meegebrachte huisraad, oude tenten, caravans en oude auto’s etc., dienen mee retour genomen te worden.
  • Afval van zowel glas en papier en plastic, als restafval dient gescheiden te worden aangeleverd in de daarvoor bestemde ruimten.
  • Roken in het vakantiehuis is absoluut niet toegelaten.
  • Overige regels worden toegelicht bij het reserveringsformulier of in onze Algemene voorwaarden.

Tarieven vakantiehuis "De Tussenbrug" 2021

Reserveren

Vakantiehuis “De Tussenbrug” is beschikbaar van 1-3 t/m 31-10

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer kampeerplaats
U kunt bij het bevestigen van uw reservering een eventuele voorkeur kampeerplaats. Alleen indien beschikbaar wordt deze dan voor u gereserveerd.

Vakantiehuis “De Tussenbrug” is beschikbaar voor de geselecteerde data

Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top