Onze Safaritenten XL “Eekhoorn”, “Muis” en “Vlinder” zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De basisprijs is voor 4 personen, iedere persoon extra is tegen meerprijs. Let op: indien u reserveert voor minder dan 4 personen en er komt een logé dan wordt die tegen de meerprijs (extra p.p.p.n) berekend. 

Buiten, voor de tent, is een terras waar men heerlijk kan loungen of in de hangmat kan liggen. Daar heeft men zicht op het hele kampeerterrein en kan men de kinderen zien spelen. In de ochtend komt de zon achter de tent op en in de middag heeft men de volle zon op de tent. 

Binnen is een ruime huiskamer met zitgelegenheid. Een keuken compleet met keukengerei, een koffiepot, een waterkoker, een koelkast, gasfornuis en magnetron. 

Voor de kids zijn er de nodige spellen maar zij vinden uiteraard ook veel vermaak op de kindercamping!

Op de bovenverdieping zijn 2 slaapplaatsen die bereikt kunnen worden met een vaste trap. Er is een 2 persoons bed in de ene slaapkamer en 2 x één persoonsbedden in de andere slaapkamer die gescheiden zijn door een houten wand. De bedden zijn van het leefgedeelte gescheiden door een wand die als een harmonicadeur uit- en inschuifbaar is.

Tent (“Eekhoorn”) is voorzien van een hangmat en een loungeset, de tenten Muis en Vlinder hebben geen hangmat maar een loungeset en een relaxstoel buiten op het terras. 

Dekbedden en kussens zijn inbegrepen; lakenpakket dient gehuurd te worden (verplicht). Dekbedden en kussens zijn daarbij inbegrepen. Er liggen extra dekens in de kast voor koude nachten. Het huren van handdoekenpakket is optioneel. 

Huisregels Safaritenten XL:

  • Aankomst: De Safaritent is vanaf 15.00u beschikbaar. 
  • Vertrek: De Safaritent dient uiterlijk 10.00u opgeleverd te worden en vuilnis verwijderd en doorgeveegd, vaat afgewassen en opgeruimd (ook de kasten netjes). Spellen geordend in de kast. Bij niet tijdig vertrek wordt een extra nachttarief in rekening gebracht.
  • Vooraf betalen (direct met iDEAL of overboeking binnen 48u)
  • Het gehuurde beddengoed dient afgehaald en ingeleverd te worden bij vertrek.
  • Roken in de safaritent is niet toegestaan.
  • Overige regels worden toegelicht bij het reserveringsformulier of in onze Algemene voorwaarden.

Tarieven Safaritenten XL 2021

Overige tarieven:

– – – – –

Reservering van de accommodatie dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL. Alle kosten als beschreven in “Overige kosten” kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van deze accommodatie staan vermeld op de reserveringspagina.

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top