Onze Safaritenten XL “Eekhoorn”, “Muis” en “Vlinder” zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De basisprijs is voor 4 personen, iedere persoon extra is tegen meerprijs.

Buiten is een terras waar men heerlijk kan loungen of in de hangmat kan liggen.

Binnen is een ruime huiskamer met zitgelegenheid. Een keuken compleet met keukengerei, een koffiepot, een waterkoker, een koelkast, gasfornuis en magnetron. Verder is er een hangmat in de Safaritent te vinden.

Voor de kids zijn er de nodige spellen maar zij vinden uiteraard ook veel vermaak op de kindercamping!

Op de bovenverdieping zijn 2 slaapplaatsen die bereikt kunnen worden met een vaste trap. Er is een 2 persoons bed in de ene slaapkamer en 2 x één persoonsbedden in de andere slaapkamer die gescheiden zijn door een houten wand.

Tent (“Eekhoorn”) is voorzien van een hangmat, een loungeset en een gasfornuis met 4 pitten. Tent (“Muis”) heeft een zitzak, een loungeset en een gasfornuis met 4 pitten. Tent “Vlinder” heeft een loungeschommelstoel, een loungeset op het terras en gasstel met 4 pitten.

Dekbedden en kussens zijn inbegrepen; lakenpakket dient gehuurd te worden (verplicht). Het huren van handdoekenpakket is optioneel, het huren van bedlinnen is dus verplicht. De bedden zijn van het leefgedeelte gescheiden door een wand die als een harmonica uit- en inschuifbaar is.

Er is geen map aanwezig met foldermateriaal; folders kunnen op de receptie worden meegenomen indien gewenst. Deze keuze is bewust gemaakt ivm. de verhuurprijs van de safaritent.

Huisregels Safaritenten XL:

  • Aankomst: De Safaritent is vanaf 15.00u beschikbaar.
  • Vertrek: De Safaritent dient uiterlijk 10.00u opgeleverd te worden en vuilnis verwijderd en doorgeveegd, vaat afgewassen en opgeruimd (ook de kasten netjes). Spellen geordend in de kast.
  • Vooraf betalen (direct met iDEAL of overboeking binnen 48u)
  • Het gehuurde beddengoed dient afgehaald en ingeleverd te worden bij vertrek.
  • Roken in de safaritent is niet toegestaan.
  • Overige regels worden toegelicht bij het reserveringsformulier of in onze Algemene voorwaarden.

Tarieven Safaritenten XL 2021

Overige tarieven:

– – – – –

Reservering van de accommodatie dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL. Alle kosten als beschreven in “Overige kosten” kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van deze accommodatie staan vermeld op de reserveringspagina.

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top