Leuk en gezellig is de geheel gerenoveerde blokhut “Ons Loft” gelegen aan de rand van het kinderkampeerterrein en tegenover “den Hemel”. Deze blokhut is geschakeld aan ‘het Paradijs’. Er zijn dus twee aparte blokhutten aan elkaar verbonden gelijk een tweekapper. De badkamers van beide blokhutten grenzen aan elkaar maar zijn wel geheel privé voor iedere blokhut.

Blokhut “Ons Loft” is geschikt voor 4 tot 6 personen. De basisprijs is voor 4 personen, iedere persoon extra is tegen meerprijs. Let op: wanneer u reserveert voor minder dan 4 personen wordt voor elke persoon die komt logeren de meerprijs berekend volgens de prijslijst.

Het terras is geheel vernieuwd met een mooie tegelvloer waarop een tafel met stoelen zijn te vinden en enkele relaxstoelen.

In de avond is er mooie verlichting aanwezig, er springt dan automatisch een sfeervolle terrasverlichting aan buiten op het terrasje waarmee een gezellige sfeer gecreëerd wordt. Door de praktische ligging kun je er voor kiezen om aan te sluiten bij de kindercamping, maar ook de mogelijkheid om je terug te trekken van de camping, deze blokhut ligt namelijk ‘rustig’ en grenst niet direct aan de camping. Op het terras aan de voorzijde van de blokhut heeft men in de namiddag geen zon. Men geniet wel van de ochtendzon.

Voor de kids zijn er de nodige spellen maar zij vinden uiteraard ook veel vermaak op de kindercamping!

Deze blokhut is voorzien van een keuken waarin van alles te vinden is om naar hartenlust te koken en te bakken. Er is ook een oventje, koffiezetapparaat (filterkoffie) en waterkoker aanwezig. De kookplaat heeft 4 elektische pitten. Er is wel een koelkast maar geen diepvries aanwezig. De koelkast heeft een klein vriesvakje. 

Behalve een keuken is er ook een televisiescherm en gratis wifi aanwezig, verder ook een kluis voor alle kostbare spullen op te bergen.
Er is een gezellige zithoek ingericht met bankstel en staat er een 6-persoons eethoek.

De blokhut is helemaal voorzien van een eigen douche, toiletruimte en LED verlichting.

Er is een bedstee met een tweepersoons bed, en een kleine vide met 2×2 separate slaapplaatsen.

De blokhut is voorzien van centrale verwarming en ook zijn er diverse wandcontactdozen voor de aanvoer van elektriciteit. ‘s Avonds is er een lichtpunt aan het dak aan de buitenzijde dat aanspringt indien het donker wordt. Het terras is in de avond verlicht.

Activiteiten voor de kinderen zoals pony rijden en kampvuur zijn alleen in meivakantie, Hepiperiode en hoogseizoen van 8 juli t/m 28 augustus beschikbaar. De speelmogelijkheden op de kindercamping kunnen wel benut worden.

Huisregels blokhut:

 • Aankomst: de hut is vanaf 15.00u beschikbaar. Eerder inchecken behoort niet tot de mogelijkheden.
 • Vertrek: de hut dient uiterlijk 10.00u opgeleverd te worden, indien men later vertrekt volgt een betaallink met een extra nachttarief. Vuilnis dient bij vertrek verwijderd te zijn in de daarvoor bestemde ruimte en de vloer dient te zijn geveegd, vaat afgewassen en opgeruimd (ook de kasten netjes). Spellen geordend in de kast.
 • Het gehuurde beddengoed dient afgehaald te zijn en te worden verzameld en achtergelaten op de bedstee of slaapbank. 
 • Roken in de blokhut is niet toegestaan.
 • Overige regels worden toegelicht bij het reserveringsformulier of in onze Algemene voorwaarden.

Tarieven blokhut "Ons Loft" 2021

Overige tarieven:

 • Huur bedlinnen p.p 8,00

  (omwisselen bij de receptie t.b.v. verschoning)

 • Huur handdoekenpakket p.p.p.w. 5,00

  1 Handdoekenpakket is: 1 badlaken/1handdoek/2 washandjes

 • Visite 3,50
 • Auto visite 2,00
 • Honden alléén in overleg (prijs per nacht) 15,00

  Indien er een hond toegestaan wordt, worden € 15,= extra per hond schoonmaakkosten in rekening gebracht.

 • Huur gezinsbarbecue 12,50

  Werkt op kolen, huur per keer op basis van zelf schoonmaken.

 • Huur barbecue geschikt voor 40 personen 40,00

  Werkt op gas, huur per keer inclusief gas en op basis van zelf schoonmaken. De kleine gezinsbarbecue kan gehuurd worden voor € 12,50 inclusief kolen en aanmaakblokjes.

– – – – –

Reservering van de accommodatie dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL. Alle kosten als beschreven in “Overige kosten” kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van deze accommodatie staan vermeld op de reserveringspagina.

Reserveren

Blokhut “Ons Loft” is beschikbaar van 1-3 t/m 31-10

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer kampeerplaats
U kunt bij het bevestigen van uw reservering een eventuele voorkeur kampeerplaats. Alleen indien beschikbaar wordt deze dan voor u gereserveerd.

Blokhut “Ons Loft” is beschikbaar voor de geselecteerde data

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top