Deze blokhut is gelegen aan de rand van het kampeerterrein met het uitzicht geheel over het kampeerveld en is geschikt voor 4 tot 6 personen. De basisprijs is voor 4 personen, iedere persoon extra is tegen meerprijs.

Er is een zithoek met een bankstel. In de zithoek is een televisie en er is gratis wifi beschikbaar.  De huiskamer heeft een open keuken met allerlei voorzieningen zoals een oven en koelkast. Er is géén vaatwasser aanwezig. De keuken is voorzien van allerlei keukengerei zodat er naar hartenlust gekookt en gebakken kan worden. Een oven, koffiepot en waterkoker zijn aanwezig. Het gasfornuis heeft 4 pitten. 

Er zijn voor 4 personen bedden aanwezig, 2 personen kunnen gebruik maken van de slaapbank. De blokhut is voorzien van een separate ruime badkamer met douche en toilet. Er zijn in de gehele unit voldoende wandcontactdozen voor de aanvoer van elektriciteit en is de gehele unit voorzien van  vloerverwarming. Buiten is een eigen terrasje met 6 stoelen en een eettafel.

Tip: Het huren van Hoevelust is zeer geschikt voor ouders/ gezinnen met een gehandicapt kindje. De broertjes en zusjes kunnen naar hartenlust spelen op de camping en zelfs kamperen in een tentje op uw eigen terras voor de blokhut. De blokhut is volledig gelijkvloers. Op verzoek en aanvraag kunnen we zelfs meedenken in het bieden van zorg en begeleiding. We hebben namelijk een volledig gecertificeerde zorginstelling die o.a. gericht is op het bieden van zorg aan kinderen met een beperking.

Huisregels blokhut:

 • Aankomst: de hut is vanaf 15.00u beschikbaar.
 • Vertrek: de hut dient uiterlijk 10.00u opgeleverd te worden en vuilnis verwijderd en doorgeveegd, vaat afgewassen en opgeruimd (ook de kasten netjes). Spellen geordend in de kast.
 • Het gehuurde beddengoed dient afgehaald en ingeleverd te worden bij vertrek.
 • Roken in de hut is niet toegestaan.
 • Overige regels worden toegelicht bij het reserveringsformulier of in onze Algemene voorwaarden.

Tarieven blokhut "Hoevelust" 2021

Overige tarieven:

 • Huur bedlinnen p.p 7,50

  (omwisselen bij de receptie t.b.v. verschoning)

 • Huur handdoekenpakket p.p.p.w. 5,00

  1 Handdoekenpakket is: 1 badlaken/1handdoek/2 washandjes

 • Visite 3,50
 • Auto visite 2,00
 • Honden alléén in overleg (prijs per nacht) 10,00

  Indien er een hond toegestaan wordt, worden € 15,= extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

 • Huur gezinsbarbecue 12,50

  Werkt op kolen, huur per keer op basis van zelf schoonmaken.

 • Huur PRO barbecue geschikt voor 40 personen 40,00

  Werkt op gas, huur per keer inclusief gas en op basis van zelf schoonmaken.

– – – – –

Reservering van de accommodatie dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL. Alle kosten als beschreven in “Overige kosten” kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van deze accommodatie staan vermeld op de reserveringspagina.

Reserveren

Blokhut “Hoevelust” is beschikbaar van 1-3 t/m 31-10

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer kampeerplaats
U kunt bij het bevestigen van uw reservering een eventuele voorkeur kampeerplaats. Alleen indien beschikbaar wordt deze dan voor u gereserveerd.

Blokhut “Hoevelust” is beschikbaar voor de geselecteerde data

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top