Leuk maar zeer basic is de blokhut “het paradijs” gelegen aan de rand van het kinderkampeerterrein en tegenover “den Hemel”.

Blokhut “het paradijs” is geschikt voor 2 personen met separate slaapmogelijkheden. De bedden zijn van elkaar en van het leefgedeelte gescheiden door een houten wand. Er zijn dus 2 aparte slaapkamers. Deze worden verlicht door schemerlampen. Er is geen bankstel of zithoek binnen aanwezig; slechts een eettafel en stoelen. 

In de avond is er mooie verlichting aanwezig, er springt dan automatisch een sfeervolle terrasverlichting aan buiten op het terrasje waarmee een gezellige sfeer gecreëerd wordt. Door de praktische ligging kun je er voor kiezen om aan te sluiten bij de kindercamping, maar ook de mogelijkheid om je terug te trekken van de camping, deze blokhut ligt namelijk ‘rustig’ en grenst niet direct aan de camping. In de ochtend heeft men hier de ochtendzon, in de middag is op het terras voor de blokhut geen zon. 

Voor de kids zijn er de nodige spellen maar zij vinden uiteraard ook veel vermaak op de kindercamping! De activiteiten zoals ponyrijden en kampvuur zijn alleen in de meivakantie, Hepiperiode en het hoogseizoen van 8 juli t/m 28 augustus aanwezig. De speelmogelijkheden op het kampeerterrein kunnen natuurlijk wel benut worden.

Dit paradijs is voorzien van een gezellig keuken waarin van alles te vinden is om naar hartenlust te koken en te bakken. Er is ook een magnetron, koffiezetapparaat (filterkoffie) en waterkoker aanwezig. Het fornuis heeft 4 gaspitten. Er is een koelkast aanwezig, maar zonder vriesvak. Er is geen diepvries, noch een vaatwasser.

Behalve een keuken is er ook een televisiescherm en gratis wifi aanwezig. Een kluis voor alle kostbare spullen op te bergen en een strijkijzer zijn aanwezig.

De blokhut is helemaal voorzien van een eigen douche en toiletruimte die grenst aan de blokhut ernaast; het zijn tweekappers. 

De blokhut is voorzien van centrale verwarming en ook zijn er diverse wandcontactdozen voor de aanvoer van elektriciteit. De verlichting bestaat uit spotjes in het plafond.

‘s Avonds is er een lichtpunt aan het dak aan de buitenzijde dat aanspringt wanneer het donker wordt.

Huisregels blokhut:

 • Aankomst: de hut is vanaf 15.00u beschikbaar. Eerder inchecken behoort niet tot de mogelijkheden.
 • Vertrek: de hut dient uiterlijk 10.00u opgeleverd te worden, indien men later vertrekt volgt een betaallink met een extra nachttarief. Vuilnis dient bij vertrek verwijderd te zijn in de daarvoor bestemde ruimte en de vloer dient te zijn geveegd, vaat afgewassen en opgeruimd (ook de kasten netjes). Spellen geordend in de kast.
 • Het gehuurde beddengoed dient afgehaald te zijn en te worden verzameld en achtergelaten op de bedstee of slaapbank. 
 • Roken in de blokhut is niet toegestaan.
 • Overige regels worden toegelicht bij het reserveringsformulier of in onze Algemene voorwaarden.

Tarieven blokhut "Het Paradijs" 2021

Overige tarieven:

 • Huur bedlinnen p.p 8,00

  (omwisselen bij de receptie t.b.v. verschoning)

 • Huur handdoekenpakket p.p.p.w. 5,00

  1 Handdoekenpakket is: 1 badlaken/1handdoek/2 washandjes

 • Visite 3,50
 • Auto visite 2,00
 • Honden alléén in overleg (prijs per nacht) 15,00

  Indien er een hond toegestaan wordt, worden € 15,= extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

 • Huur gezinsbarbecue 12,50

  Werkt op kolen, huur per keer op basis van zelf schoonmaken.

 • Huur barbecue geschikt voor 40 personen 40,00

  Werkt op gas, huur per keer inclusief gas en op basis van zelf schoonmaken. De kleine gezinsbarbecue kan gehuurd worden voor € 12,50 inclusief kolen en aanmaakblokjes.

– – – – –

Reservering van de accommodatie dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL. Alle kosten als beschreven in “Overige kosten” kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van deze accommodatie staan vermeld op de reserveringspagina.

Reserveren

Blokhut “Het Paradijs” is beschikbaar van 1-3 t/m 31-10

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer kampeerplaats
U kunt bij het bevestigen van uw reservering een eventuele voorkeur kampeerplaats. Alleen indien beschikbaar wordt deze dan voor u gereserveerd.

Blokhut “Het Paradijs” is beschikbaar voor de geselecteerde data

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top