"ruim appartement"

"uitgebreid koken in eigen keuken"

"1 of toch 2 slaapplatsen"

"er gezellig op uit in onze omgeving"

"TV aanwezig"

Een voormalige varkensstal (!), later paardenstal is omgetoverd tot een waar paradijs door Joep, Rob, Tom en Chris (dus de hele mannelijke helft van het gezin) naar een tweekamer appartement. En….gelukkig is noch van de varkens- noch van de paardenstal nog iets te zien! Het is erg mooi geworden en door één van die bouwvakkers werd opgemerkt dat je in “Den Hemel” (op aarde) bent als je hier vertoeft! Ook dat antwoord werd gegeven toen we vroegen hoe we het appartement zouden noemen.

2-Kamer appartement Den Hemel

Buiten is er onder een overkapping een “eigen” terrasje met tuinmeubels en is ’s avonds verlicht. Onder de overkapping kan men lekker in de schaduw kan zitten, maar natuurlijk kan men ook buiten de overkapping in de zon zitten.

In Den Hemel is een open keuken voorzien voozien van koelkast, magnetron, gascomfort, volop keukengerei zoals pannen, borden, bestek, glazen, etc. zodat geheel op basis van zelfzorg hier verbleven kan worden.

Via een open doorgang komt men in het zit / slaapvertrrek waar een bed met een onderschuifbed staat zodat er 2 slaapplaatsen zijn. Het onderschuifbed is door middel van wieltjes heel gemakkelijk op de plaats naast het staande bed te rollen en uit te klappen tot eenzelfde bed als er al staat.

In het slaap/zitgedeelte is nog goed de oude rustieke balk te zien waarmee de gehele boerderij is opgebouwd. Verder is er de mogelijkheid om campingbedjes neer te zetten of nog een derde bed. Beide zijn hier voorradig en kunnen gereserveerd worden. Omdat het aantal campingbedjes beperkt is, is het verstandig om dit bij reservering vast te leggen. Indien gewenst is er ook een kinderstoel aanwezig, echter, ook hiervoor geldt dat men dit bij reservering het beste kenbaar kan maken.

Er is een kast in het slaapvertrek waarin men de kleding kan uithangen en/ of opbergen. Dit vertrek is tevens voorzien van een televisie. Met uw meegebrachte laptop kunt u bovendien gemakkelijk inloggen op ons draadloos internet!

Er zijn 2 grote ramen aan de zuidkant en een klein deurvenster in de woning zodat er voldoende licht binnenvalt. Echter, indien men de voorkeur heeft om het te verduisteren is dat heel goed mogelijk door de aanwezigheid van luxaflex.

Kast 2-kamerappartement en Hemel

Tot slot is er een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze is geheel betegeld zoals overal op de camping en in de andere accommodaties. Het toilet is voorzien van toiletpapier. Er hangt een toiletkastje met een EHBO koffertje erin. Verder is de gehele woning, dus ook de badkamer voorzien van vloerverwarming. De vloer van de badkamer is betegeld met anti sliptegels zodat u veilig kunt staan douchen. De douche is afgeschermd met een douchegordijn zodat de rest van de vloer in de badkamer droog kan blijven.

Kinderen kunnen gebruik maken van de speelmogelijkheden op de camping en natuurlijk kunnen ze ook deelnemen aan alle activiteiten die op de camping worden gehouden.

Men kan ook wassen en drogen door gebruik te maken van deze faciliteiten in het sanitairgebouw van de camping.

Tarieven 2-kamer appartement "Den Hemel" 2021

Overige tarieven:

 • Huur bedlinnen p.p 7,50

  (omwisselen bij de receptie t.b.v. verschoning)

 • Huur handdoekenpakket p.p.p.w. 5,00

  1 Handdoekenpakket is: 1 badlaken/1handdoek/2 washandjes

 • Visite 3,50
 • Auto visite 2,00
 • Honden alléén in overleg (prijs per nacht) 10,00

  Indien er een hond toegestaan wordt, worden € 15,= extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

 • Huur gezinsbarbecue 12,50

  Werkt op kolen, huur per keer op basis van zelf schoonmaken.

 • Huur PRO barbecue geschikt voor 40 personen 40,00

  Werkt op gas, huur per keer inclusief gas en op basis van zelf schoonmaken.

– – – – –

Reservering van de accommodatie dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL. Alle kosten als beschreven in “Overige kosten” kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van deze accommodatie staan vermeld op de reserveringspagina.

Reserveren

2-Kamerappartement “Den Hemel” is het hele jaar beschikbaar.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer kampeerplaats
U kunt bij het bevestigen van uw reservering een eventuele voorkeur kampeerplaats. Alleen indien beschikbaar wordt deze dan voor u gereserveerd.

2-kamerappartement “Den Hemel” is beschikbaar voor de geselecteerde data

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top