"ruim appartement"

"uitgebreid koken in eigen keuken"

"1 of toch 2 slaapplaatsen"

"er gezellig op uit in onze omgeving"

"TV scherm aanwezig"

Een voormalige varkensstal (!), later paardenstal is omgetoverd tot een waar paradijs door Joep, Rob, Tom en Chris (dus de hele mannelijke helft van het gezin) naar een tweekamer appartement. En….gelukkig is noch van de varkens- noch van de paardenstal nog iets te zien! Het is erg mooi geworden en door één van die bouwvakkers werd opgemerkt dat je in “Den Hemel” (op aarde) bent als je hier vertoeft! Ook dat antwoord werd gegeven toen we vroegen hoe we het appartement zouden noemen.

2-Kamer appartement Den Hemel

Buiten is er onder een overkapping een “eigen” terrasje met tuinmeubels en is ’s avonds verlicht. Onder de overkapping kan men lekker in de schaduw kan zitten, maar natuurlijk kan men ook buiten de overkapping in de zon zitten.

In Den Hemel is een open keuken voorzien voorzien van koelkast, magnetron, gascomfort, volop keukengerei zoals pannen, borden, bestek, glazen, etc. zodat geheel op basis van zelfzorg hier verbleven kan worden.

Via een open doorgang komt men in het zit / slaapvertrek waar een bed met een onderschuifbed staat zodat er 2 slaapplaatsen zijn. Het onderschuifbed is door middel van wieltjes heel gemakkelijk op de plaats naast het staande bed te rollen en uit te klappen tot eenzelfde bed als er al staat. Indien u een logé heeft dient u dat vooraf te melden zodat het nachtregister up to date blijft. Tevens dient u dan de extra kosten te voldoen. 

In het slaap/zitgedeelte is nog goed de oude rustieke balk te zien waarmee de gehele boerderij is opgebouwd. Verder is er de mogelijkheid om er een campingbedjes neer te zetten of mogelijk een stretcher. Beide zijn hier voorradig en kunnen gereserveerd worden. Omdat het aantal campingbedjes beperkt is, is het verstandig om dit bij reservering vast te leggen. Indien gewenst is er ook een kinderstoel aanwezig, echter, ook hiervoor geldt dat men dit bij reservering het beste kenbaar kan maken. Het appartement is beter geschikt voor 1 of 2 personen, maar voor een nachtje een logé is een stretcher een mogelijkheid. Voor kinderen, anders dan een baby is Den Hemel niet geschikt. 

Er is een kast in het slaapvertrek waarin men de kleding kan uithangen en/ of opbergen. Dit vertrek is tevens voorzien van een televisiescherm. Met uw meegebrachte laptop kunt u gemakkelijk inloggen op ons draadloos internet!

Er zijn 2 grote ramen aan de zuidkant en een klein deurvenster in de woning zodat er voldoende licht binnenvalt. Echter, indien men de voorkeur heeft om het te verduisteren is dat heel goed mogelijk door de aanwezigheid van luxaflex.

Kast 2-kamerappartement en Hemel

Tot slot is er een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze is geheel betegeld zoals overal op de camping en in de andere accommodaties. Het toilet is voorzien van toiletpapier. Er hangt een toiletkastje. Er is een EHBO doosje aanwezig. Verder is de gehele woning, dus ook de badkamer voorzien van vloerverwarming. De vloer van de badkamer is betegeld met anti sliptegels zodat u veilig kunt staan douchen. De douche is afgeschermd met een douchegordijn en een drempel zodat de rest van de vloer in de badkamer droog kan blijven.

Deze accommodatie is minder geschikt voor kinderen. Den Hemel maakt deel uit van de langgevelboerderij en is gelegen tussen de groepsaccommodatie en onze woning. Wanneer er een groep in de naastgelegen groepsaccommodatie verblijft kan het rumoerig zijn omdat het wel gehorig is.

Men kan ook wassen en drogen door gebruik te maken van deze faciliteiten in het sanitairgebouw van de camping..

Tarieven 2-kamer appartement "Den Hemel" 2021

Overige tarieven:

 • Huur bedlinnen p.p 8,00

  (omwisselen bij de receptie t.b.v. verschoning)

 • Huur handdoekenpakket p.p.p.w. 5,00

  1 Handdoekenpakket is: 1 badlaken/1handdoek/2 washandjes

 • Visite 3,50
 • Auto visite 2,00
 • Honden alléén in overleg (prijs per nacht) 15,00

  Indien er een hond toegestaan wordt, worden € 15,= extra per hond schoonmaakkosten in rekening gebracht.

 • Huur gezinsbarbecue 12,50

  Werkt op kolen, huur per keer op basis van zelf schoonmaken.

 • Huur barbecue geschikt voor 40 personen 40,00

  Werkt op gas, huur per keer inclusief gas en op basis van zelf schoonmaken. De kleine gezinsbarbecue kan gehuurd worden voor € 12,50 inclusief kolen en aanmaakblokjes.

– – – – –

Reservering van de accommodatie dient direct bij het afronden te worden voldaan met iDEAL. Alle kosten als beschreven in “Overige kosten” kunnen ter plekke worden voldaan. De algemene betaal- en leveringsvoorwaarden van deze accommodatie staan vermeld op de reserveringspagina.

Reserveren

2-Kamerappartement “Den Hemel” is het hele jaar beschikbaar.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer kampeerplaats
U kunt bij het bevestigen van uw reservering een eventuele voorkeur kampeerplaats. Alleen indien beschikbaar wordt deze dan voor u gereserveerd.

2-kamerappartement “Den Hemel” is beschikbaar voor de geselecteerde data

ANWB geselecteerde kleine camping, aangesloten bij ACSI en SVR
Gratis WiFi

Gratis WiFi op het hele terrein

logo iDEAL

Veilig en eenvoudig direct online betalen met iDEAL

Scroll naar top